fbpx

Advies traject voor ondernemers (mkb).

Wat gaan jij en ik doen tijdens dit unieke traject voor ondernemers?

Een droom en een idee. Jaren geleden stond ik aan het begin van mijn pad met alleen een droom in mijn hart en een idee in mijn hoofd. Veelvuldig ben ik op mijn bek gegaan, als mens, maar ook als ondernemer.
Daarbij heb ik die ene zeer waardevolle les geleerd:

“Een droom & een idee is alles wat je nodig hebt om te beginnen.”

Ik ben altijd weggelopen voor coaches die mij wilden veranderen: mijn eigenwijze karakter en ideeën wilden ‘wegpoetsen’ en mij neer wilden zetten als iemand die ik niet was. Gelukkig heb ik altijd mijn hart en mijn eigen pad gevolgd en dat is succesvol gebleken.

Naast creatief ben ik namelijk zeer eigen(wijs), tamelijk eigenzinnig en ben ik enorm commercieel. Ik weet als geen ander hoe je een merk kunt opbouwen en daar ga ik jou, als (beginnende) ondernemer en/of blogger, bij ondersteunen! ECHT ONDERSTEUNEN! Lees maar verder:

Wat komt er allemaal aan bod tijdens een persoonlijk adviestraject:
Social Media
Doelen stellen
Branding
Communicatie
Marketing/PR
(Zakelijk) bloggen
(Zakelijk) vloggen
Uitstraling, huisstijl
Planning & balans
Een merk versus een imago

Fotografie: Saskia van der Eijk Fotografie

Tijdens dit persoonlijk adviestraject gaan we:
– Een intakegesprek (circa 3 uur) op locatie hebben en gaan we samen op bezoek bij een van mijn SUCCES-STORIES (een onderneming waar ik al een half jaar als Adviseur optreed) waarbij jij meer leert over mijn manier van werken.
– Een “MEE-LOOP” ochtend/middag organiseren, waarbij ik (door een aantal uur mee te draaien) kennis maak met jouw onderneming, personeel en werkwijze (de praktijk).
– Een adviesdag (circa 8 uur) hebben samen waarop ik mijn bevindingen deel, je laat zien hoe het anders kan (maatwerk) en een marketingplan overleg met daarin alles wat (nog) nodig is voor jouw onderneming.
– Ik ga jouw actiepunten AANPAKKEN!
Hoe?
Dat gaan we tijdens de adviesdag bespreken.
Jij kan dus rustig blijven ondernemen, ik stap graag naar voren!

IK BEN:
– Altijd eerlijk (verwacht niet dat ik je naar de mond ga praten, want daar help ik je niet mee).
– Een kritische sparringspartner die je graag uitdaagt.
– Een openhartige adviseur, die met een heel eigen(wijze) blik naar jouw onderneming kijkt -zeker betreft merkpositionering en beleving.
– Mijn kernwoorden: scherp, energiek, slagkracht, inventief.

Ben je getriggerd en nieuwsgierig naar de kosten
(dat snap ik, want ook ik zoek altijd als eerste naar de prijs)?
De kosten zijn 1600 euro excl. BTW.

En geloof me, dat is het waard!

RECENSIE

“Dat was eens even een boost van inspiratie, motivatie, verdieping, bewustwording, herkenning en gewoon ook gezelligheid!”
Ester Slabbekoorn – Coach voor baby- en gezin

IMG_1051
 

Als ik iets niet prettig vind, is dat er geen prijzen staan op een website. 
Dan ‘moet’ ik een offerte op gaan vragen en dat houdt mij altijd tegen, merk ik. Over mijn prijzen ben ik daarom zeer transparant, omdat ik weet dat ik kennis bied!

Prijslijst

Mijn uurprijs is 45,- per uur exclusief BTW.
Trainingen Social Media: 500,- euro pakketprijs
Social Media beheer: vanaf 250,- euro per maand 
Persoonlijk adviestraject: 1600,- euro  pakketprijs 
Prijzen zijn exclusief BTW. 

Wil je jezelf opgeven voor een training, een vrijblijvende afspraak maken voor een adviestraject? Of anders?
Vul dan dit formulier in! 

Heb je andere vragen? 
Stel ze me gerust! 
 
Mijn kantoor zit gevestigd in Middelburg! 
Dam 61A
4331 GH Middelburg

Email: redactie@zeeuwze.nl
Telefoon: +31614514246 

Ik drink graag een kopje… O, nee! 
Niet origineel!
Ik eet dus graag, ben dol op (kennis)delen en rijd graag auto. 

Liefs Rachelle 

Je naam (verplicht)

Je e-mail adres (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Je bericht