ONTMOET RACHELLE

Hallo, 

Ik ben Rachelle Verhage: onvervalst Zeeuws meisje.  
ZeeuwZe.nl is de naam van mijn Zeeuwse inspiratie platform (in woord& beeld), genoemd naar een grote liefde van mij: Zeeland! 

Ik laat jou het Zeeland zien waarin ik ben opgegroeid, en dat heeft niets te maken met klompen, molens of haring happen (al doe ik dat laatste graag).
Je vindt op mijn website de plekken in Zeeland waar de locals graag happen en vertoeven, de leukste festivals, bedrijven, artikelen en video’s. 
Kortom: je leert het ware Zeeland kennen. 

Daarnaast schrijf ik altijd open en eerlijk over mijn leven, met een beetje een stoute pen. Schrijversvakschool, lettergek met een enorme drive en passie voor het creëren van mooie dingen.

Wil je nu samen met mij mooie dingen creëren? Klik dan HIER

Liefs Rachelle

ONTMOET DE REDACTIE

Lianne_BW

Lianne Vader-Wattel
Redacteur

Lianne werkt al jaren als redacteur bij De ZeeuwZe. Als kindercoach schrijft ze artikelen over moederschap, opvoeding en alles wat met kinderen te maken heeft en denkt achter de schermen mee met alles wat jij online ziet komen!

Linda Lobbezoo
Redigent Redacteur

Linda werkt al jaren als redacteur/editor bij De ZeeuwZe. Ze kijkt alle blogs, artikelen taalkundig na en denkt achter de schermen mee met alles wat jij online ziet komen!

JohanBW

Johan Katerberg
Fotograaf

Johan is als fotograaf aangesloten bij ZeeuwZe. Hij maakt prachtige reportages die vergezeld gaan met onze blogs en artikelen.

ONTMOET DE CONTRIBUTORS

Neryna Marijnissen

Neryna vlogt al langer dan een jaar bij ZeeuwZe! Met haar enthousiasme -die van het beeld spat- is ze een aanwinst voor de video’s die wij maken.

LINDAH_BW_350x350

Linda Hemmes

Linda fotografeert elke maand samen met Diga de rubriek “binnen kijken bij..” waarbij je een kijkje krijgt in iemand zijn of haar huis.

Digna Roodbeen

Styliste Digna vergezelt Linda elke maand voor hun rubriek “binnen kijken bij..” en schrijft hierover de blog met haar styling tips!

Yasmin Ooteman

Modeblogger Yasmin laat je elke maand kennismaken met de nieuwe trends op gebied van Fashion

Claudia1BW

Claudia van de Ketterij

Running Clau, schrijft over haar sportieve leventje!

ManonBW

Manon Kiemeneij

30ers dilemma! Manon schrijft elke maand over haar zoektocht naar zichzelf!

moniqueBW

Monique Poelman

Monique blogt elke maand over haar leven met haar verstandelijk gehandicapte zoon Tijn voor de rubriek “Mijn leven met Tijn”.

Frank

Frank Wisse

Frank blogt elke maand over zijn leven als alleenstaande papa met zijn zoontje!