fbpx

Social media beheer 

Geen zin (en tijd) om alle ins- en outs te leren over Facebook, Instagram te leren om jouw Social Media kanalen ten volste te benutten? Ik kan je ontlasten door te doen waar ik goed in ben: jouw Social Media kanalen beheren. En laten groeien: met alle positieve gevolgen van dien. 

Wat doe ik dan precies?

We beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we natuurlijk eerst gaan kijken of jij en ik (en jouw bedrijf) bij elkaar passen en de prijs overeen komt. Ik heb pakketprijzen vanaf 240 euro per maand, dus geen moeilijke offertes die je moet goedkeuren.

Vervolgens (bij wederzijds akkoord) ga ik een Social Media plan schrijven voor jouw bedrijf, onderneming en dat plan bespreken we.


Dan ga ik aan het werk en jij ook, MAAR jij binnen jouw bedrijf en ik op jouw kanalen! Ik beheer al jouw Social Media kanalen, creëer content en blijf verantwoordelijk voor het ontwerp & opmaak van je profielpagina(‘s).
Jij kunt het dus helemaal uit handen geven!

Waarschuwing: ik word ‘part of the family’ anders kan ik mijn werk niet doen!

Spieken bij een account dat ik beheer?
Dat mag!
Kijk bijvoorbeeld eens bij Visbar Domburg, of de Roode Leeuw in Domburg.

Wil je dat ik jouw kanalen ga beheren?
Dan maak ik graag een afspraak met je.

Opdrachtgevers o.a. 
 

“Door met Rachelle samen te werken en vooral haar haar ding laten doen is er op Facebook en Instagram in een korte tijd al veel interactie met gasten. Zij weet goed weer te geven hoe de sfeer in ons bedrijf is en het is feestje om samen te sparren met leuke ideeën zonder de authenticiteit van onze zaak te verliezen.”
Debora Saman – Grand Cafe Roode Leeuw, Domburg.

IMG_1055
 

Als ik iets niet prettig vind, is dat er geen prijzen staan op een website. 
Dan ‘moet’ ik een offerte op gaan vragen en dat houdt mij altijd tegen, merk ik. Over mijn prijzen ben ik daarom zeer transparant, omdat ik weet dat ik kennis bied!

Prijslijst

Mijn uurprijs is 45,- per uur exclusief BTW.
Trainingen Social Media: 500,- euro pakketprijs
Social Media beheer: vanaf 250,- euro per maand 
Persoonlijk adviestraject: 1600,- euro  pakketprijs 
Prijzen zijn exclusief BTW. 

Wil je jezelf opgeven voor een training, een vrijblijvende afspraak maken voor een adviestraject? Of anders?
Vul dan dit formulier in! 

Heb je andere vragen? 
Stel ze me gerust! 
 
Mijn kantoor zit gevestigd in Middelburg! 
Dam 61A
4331 GH Middelburg

Email: redactie@zeeuwze.nl
Telefoon: +31614514246 

Ik drink graag een kopje… O, nee! 
Niet origineel!
Ik eet dus graag, ben dol op (kennis)delen en rijd graag auto. 

Liefs Rachelle 

Je naam (verplicht)

Je e-mail adres (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Je bericht